Egyházasdengeleg község honlapja

Kis település Nógrád megye déli csücskében...

Kedves Látogató!

Sok szeretettel és nagy tisztelettel köszöntöm oldalunkon! Szeretnénk itt olyan információkkal szolgálni, melyek segítséget nyújtanak mindenki számára, és mikor ellátogat személyesen hozzánk, eszébe juthat: „én már jártam itt!”.

Megmutatunk egy kicsit történelmünkből, picit nevezetességeinkből, kóstolót adunk programjainkból, és olyan hasznosságokra lelhet itt, mik kellhetnek, ha minket keres.

Önkormányzatunk zászlajára tűzte a Dengelegen Élni Jó! Dengelegen Élni Jó! programot és reméljük kiegészíthető egy érzéssel is: „Dengelegre Jönni Jó!”. Ennek érdekében, ha Budapest felől érkezik az M3-as autópályán, akkor az Aszód (Bag) lehajtónál hajtson le és az Aszód-Kartal-Verseg-Héhalom-Egyházasdengeleg útvonalat kövesse (a GPS-ek Kerekharasztnál javasolják a lehajtást, de arra nagyon esetlegesek az útviszonyok).

Minden közös percet megbecsülünk, hiszen lehet hogy ismeretlenül is megismerhetjük egymást, értékes kapcsolatokra tehetünk szert, esetleg barátságokat köthetünk egymással. Mindenkit szívesen látunk Dengelegen!

Berkes Balázs
polgármester

Sok szeretettel és nagy tisztelettel köszöntöm oldalunkon! Szeretnénk itt olyan információkkal szolgálni, melyek segítséget nyújtanak mindenki számára, és mikor ellátogat személyesen hozzánk, eszébe juthat: „én már jártam itt!”. Megmutatunk egy kicsit történelmünkből, picit nevezetességeinkből, kóstolót adunk programjainkból, és olyan hasznosságokra lelhet itt, mik kellhetnek, ha minket keres. Önkormányzatunk zászlajára tűzte a Dengelegen Élni Jó! programot és reméljük kiegészíthető egy érzéssel is: „Dengelegre Jönni Jó!”. Ennek érdekében, ha Budapest felől érkezik az M3-as autópályán, akkor az Aszód (Bag) lehajtónál hajtson le és az Aszód-Kartal-Verseg-Héhalom-Egyházasdengeleg útvonalat kövesse (a GPS-ek Kerekharasztnál javasolják a lehajtást, de arra nagyon esetlegesek az útviszonyok). Minden közös percet megbecsülünk, hiszen lehet hogy ismeretlenül is megismerhetjük egymást, értékes kapcsolatokra tehetünk szert, esetleg barátságokat köthetünk egymással. Mindenkit szívesen látunk Dengelegen! Berkes Balázs polgármester...

Egyházasdengeleg község belterületi vízrendezése - projekttábla